Здравейте колеги,
Имам следния проблем със спирачките. Когато напомпам няколко пъти, спирачката започва да се втвърдява. Все едно че не съм включил двигателя
. Карах така досега, ама мисля да го оправя този проблем, 4е си е гадничко. Преди време ходих в Италсервиз на 4-ти км. (ЗА БОГА КОЛЕГИ НЕ ХОДЕТЕ ТАМ) и там ми разказаха играта. Казаха "няма проблеми, от помпата е". ОК, купих помпа 2-ра употреба, 100% работеща. Като я смениха в сервиза, оказа се че моята едва ли не по-добра. Смениха я - нищо. Неможаха да я оправят и взеха че ми смениха новия ремък... както и да е. Платих около 150 лв. за ремонта (бяха повече де, че имах други работи за оправяне, ама като ги извадя, сметката е там някъде) + имам си втора помпа за 180 лв. и пак си нямам спирачки. Е как да не се
Моля помогнете. Ако знаете кой може да ми оправи спирачките или ако някой се е сблъсквал с нещо подобно... Всяко инфо ще ми е от полза.
Мерси предварително.
Имам следния проблем със спирачките. Когато напомпам няколко пъти, спирачката започва да се втвърдява. Все едно че не съм включил двигателя

Моля помогнете. Ако знаете кой може да ми оправи спирачките или ако някой се е сблъсквал с нещо подобно... Всяко инфо ще ми е от полза.
Мерси предварително.
Comment